Dárkové poukazy s osobním věnováním od TOP DOVČI

27. listopadu 2020

Znáte někoho ve svém okolí, kdo touží po cestování v obytném voze? A ještě se k tomu nerozhoupal? Můžete ho mírně popostrčit! Máme pro vás skvělý tip na vánoční dárek.

O tom, že cestování v obytném voze je na vzestupu není třeba pochybovat. Dokonce i letošní prapodivná sezóna, "zpestřená" koronavirovými omezeními tomu vlastně prospěla. Sice se nejezdilo po celé Evropě, křížem krážem, jako v minulých letech, ale kdo mohl, tak vyrazil objevovat krásy naší vlasti. O tom, že ta naše malá zemička má co nabídnout, by naše vozy mohly vyprávět. V některých oblíbených českých a moravských kempech, jsme si mohli téměř pronajmout trvalé stání a s některými moravskými vinaři se naše auta viděla také nejednou.

Není se ani čemu divit. Byl to vlastně jeden z mála způsobů, jak se uchýlit do bezpečí svého domečku na kolech a cestovat v souladu s neustále se měnícími se vládními omezeními. Kdo by také chtěl riskovat, že vycestuje do zahraničí a třeba se nebude moci vrátit, spadne do 14, 10, 8... denní karantény a nebo bude muset celé rodině platit testy na “koronáč” na hranicích. 

Jó, to byly časy! A kdo ví, jak to bude dál.

Jak roste počet nás karavanistů, roste přirozeně i počet lidí, kteří po cestování v obytce touží. Nemají ale dost času aby vycestovali opakovaně, prostředků na nákup vlastního vozu a nebo jen prostě nemají kde svůj obytňák parkovat. Zaparkovat více než 7 metrové vozidlo není na mnoha místech žádná legrace. A tady přichází na řadu půjčovny obytných vozů, jako je třeba ta naše.

Pokud znáte ve vašem okolí někoho, kdo o takovém způsobu cestování sní, ale stále to odkládá, odkládá a odkládá…a možná bude odkládat do nekonečna, popostrčte ho trochu! Kupte mu dárkový poukaz na pronájem obytného vozu! Nejen že ho tak popostrčíte ke splnění jeho snu, uděláte mu tím obrovskou radost, ale navíc ušetříte i každoroční starost s vánočním dárkem. 

O dárkový poukaz na pronájem obytného vozu si můžete napsat na náš kontaktní email ahoj@topdovca.cz. Stačí když udáte částku na jakou si přejete poukaz vystavit, jméno obdarovaného a krátké věnování. V zápětí vám do emailu přijde výzva k platbě, kterou uhradíte. Po připsání částky na náš účet vám zašleme originální poukaz i s věnováním. Je to tak snadné!

Uplatnit poukaz je stejně tak snadné. Před odesláním rezervace příjemce zadá kód z poukazu do pole “Slevový kód” a systém sám mu cenu přepočítá. Pak už stačí jen zadat kontaktní údaje, rezervaci odeslat a počkat až vám rezervaci potvrdíme.

Pokud si obdarovaný termín v nadcházející sezóně nevybere, může tak učinit i napřesrok. Poukaz totiž zůstává v platnosti po 2 sezóny. Pro úplnost dodávám, že v zimě nejezdíme a sezóna začíná už v březnu a končí v listopadu. 

 

Obecné podmínky pro uplatnění poukazu:

 

  • Kód poukazu zadáte při rezervaci do pole "Slevový kód", který najdete na kartě "Dostupnost a rezervace" u každého vozu a necháte systém přepočítat cenu. Následně už jen zadáte kontaktní údaje a rezervaci odešlete.

  • Poukaz musí být vyčerpán najednou není možné z něj čerpat postupně. Pokud bude výsledná cena pronájmu vozu a příslušenství vyšší než hodnota poukazu, obdarovaný uhradí rozdíl. Pokud bude výsledná cena za pronájem nižší než hodnota poukazu nelze žádat vyplacení rozdílu.

  • Poukaz nelze směnit za hotovost a to ani částečně.

  • Naše vozy může řídit každý řidič starší 25 let, který je držitelem řidičského oprávnění skupiny B nebo vyšší po dobu nejméně 5 let.

  • Rezervaci termínu je nutné provést na webu www.topdovca.cz

  • Detailní informace o jednotlivých vozech, informace o dostupnosti, obecné podmínky pronájmu, rezervační formulář a další tipy naleznete na webu www.topdovca.cz

  • Výchozím místem pro nástup je Ústí nad Labem. Do 50 km přistavíme vůz zdarma. Dále je přistavíme za příplatek. Přijedete-li si pro vůz k nám, vaše vozidlo po celou dobu parkuje na zabezpečeném dvoře. 

 

Autor: Zdeněk Kompert - ahoj@topdovca.cz

facebook